Vabilo na začetek skavtskega leta

Drage skavtinje, skavti in starši!
Poletja je konec in že je tu jesen, ki vsako leto s seboj prinese tudi začetek novega skavtskega leta.Tudi letos je tako, le da bo letošnji začetek leta še nekoliko bolj poseben! Kaj mislimo s tem?Natančno beri dalje. ;-)

Stari člani se zberemo v soboto 3. oktobra ob 16 h pred skavtsko sobo. Najprej bo sledil čas povejah in odhodi, zvečer pa se bomo skupaj poveselili in proslavili 20. obletnico delovanja Srečkovega stega. Da bo vse skupaj še bolj zabavno, bomo iz sobote na nedeljo tudi prespali! Ne pozabi s seboj prinesti menažke, pribora, lončka, svetilke, spalne vreče, podloge in ostalih potrebščin za prenočitev. Za malico, večerjo in zajtrk bo poskrbljeno.

V nedeljo bomo nadaljevali s skavtskimi aktivnostmi. Če poznaš koga, ki bi se rad pridružil in postaldel velike skavtske družine, ga povabi v nedeljo 4. oktobra ob 8 h pred cerkev v Sežani, kjer bo potekal vpis novih članov.

Ob 10.30 se bomo skupaj udeležili sv. maše, h kateri ste vabljeni tudi starši in ostali sorodniki. Po maši bo sledil sestanek za starše in svet stega. Zaključili bomo v nedeljo 4. oktobra okrog 12 hpred cerkvijo.

Zveni zabavno, kajne? ;-) Svojo udeležbo oz. neudeležbo čim prej (a najkasneje do 1. oktobra)sporoči Poloni na številko 051 237 814 ali kot odgovor na to e-pošto.

Bodite kar najbolje vedno pripravljeni služiti!

Voditelji Srečkovega stega

Objavljeno v Aktualno, Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.