Potovalni tabor malo drugače

V četrtek zjutraj smo se trije člani klana iz stega Sežana 1 odpravili na kratek potovalni tabor do Kopra. Na pot smo se odpravili nekoliko drugače kot ponavadi, saj smo se na pot odpravili kar s kolesi.

Pot smo začeli v Divači in jo nadaljevali po cesti do Prešnice. Od tam nas je pot peljala med travniki in pašniki, kjer so se pasli konji in krave. Pred Črnim Kalom smo si privoščili kratek odmor za golaž, nato pa smo se odpravili do Kraškega roba, kjer smo si ogledali utrdbo nad vasico Črni kal, od koder smo imeli lep razgled na Koper. S kraškega roba smo se po zajčjih poteh odpravili v dolino, kjer nam je prijazna domačinka napolnila zaloge nujno potrebne vode. Končno smo prišli na označeno kolesarsko pot do Kopra, ki nas je brez posebnih presenečenj vodila mimo Dekanov ob reki Rižani vse do našega cilja- do Žusterne, kjer nas je že gostoljubno pričakovala voditeljica čete s hladno pijačo in udobno namestitvijo. Hvala! <3 Po vročem dnevu smo si na koncu privoščili še osvežilni skok v morje.

Ker smo po prihodu v Koper ugotovili, da je guma enega kolesa prepuščana, smo se naslednji dan odpravili nazaj z vlakom, na katerem smo obujali spomine kolesarjenja prejšnjega dne.

Prilagodljiva bouha

Za več slik klikni name

Objavljeno v Aktualno, Klan, Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.